Skip to main content

Shelters

Nyd naturen og den smukke udsigt

Overnat i naturen

Vejby IF har nu fået stillet to shelters op, begge med plads til 6-8 personer. Vi håber I alle vil tage godt i mod dem, og behandle dem pænt.


Der er mulighed for at benytte toilet i Vejby IF. Det ligger hvis man går ind i den overdækkede gård, nederst til højre. Toilettet kan benyttes 24 timer i døgnet.


Den tilhørende bålplads kan også frit benyttes, HUSK at slukke bålet helt efter brug. Brug gerne noget vand. Der ligger brænde ved idrætshuset, som gerne må benyttes. Hvis bookningen alligevel ikke skal benyttes, bedes den aflyst.


Shelters kan bookes ved tryk på nedenstående knap. Det er muligt at benytte shelters uden forudgående bookning, men bookninger foretaget på hjemmesiden har førsteret til benyttelse af shelters. Vi anbefaler at man booker, for at være sikker på der er plads. Shelters kan bookes enten morgen/eftermiddag (9.15-15.00), eftermiddag/aften (15.15-21.00) eller til overnatning (21.15-9.00).

Hvis der er spørgsmål, eller fejl på shelters, så kontakt venligst enten Niels Jørgen Larsen (formand VIF), på tlf. 4014 7398, eller Martin Eriksen (sekretær VIF), på tlf. 2055 1190. Træffetider for begge mellem 17 og 20.

Hvis der opleves fejl på bookingsystem, så skriv venligst til mce@mce.dk


Book et shelter

Sagenda is loading...