Skip to main content

Fitness

Vejby Tisvilde Fitness blev stiftet som forening i januar 2009 efter godt et års forberedelse. Vi tog faciliteterne i Vejby i brug den 19. juni 2009.
VT-Fitness er godkendt af DGI og DIF som Foreningsfitness-center – det første i Nordsjælland – og foreningen indgår som afdeling i både Vejby IF og Tisvildeleje GF.

Ved indmeldelse modtager alle et adgangskort til centret og der kan trænes alle ugens dage i tidsrummet kl. 04-23.
Instruktører vil være til stede efter en særlig vagtplan, og alle nye medlemmer skal modtage instruktion, inden de kan begynde træningen. Instruktionstimen er samtidig en introduktion til foreningen og vejledning i adgangsforhold m.v.
Fitnesscentret er indrettet med ca. 130 kvm. i den tidligere skydesal i Idrætshuset på Sportsvej 4 i Vejby, hvor der videre er adgang til at benytte omklædningsfaciliteter samt opholdslokale, ligesom der er pragtfulde udendørsområder.

Intentionen er at skabe et fitness-tilbud for alle aldre. P.t. er vi ca. 350 medlemmer i alderen 15 til omkring 80 år. Man skal være 15 år for at blive medlem, undtagen vores teen-fitnesshold i aldersgruppen 13-15 år, som træner to gange om ugen med faste instruktører. VT Fitness tæller desuden mange seniorer i alderen +60, som særligt træner i formiddagstimerne.
I foråret 2013 er oprettet holdtræning i Gym-cross i gymnastiksalen på Sankt Helene Skole i Vejby. Vores “søster” VT Bodybike tilbyder spinning i Tisvilde Idrætshus.

Vi henviser til afdelingens egen hjemmeside

vtfitness.dk