Skip to main content

Bouldervæg i vejby if


Officiel indvielse lørdag den 19/3 kl. 12.00

Efter 3 års arbejde, med diverse oronaforhindringer, er det endelig lykkedes at få bouldervæggen færdig og klar til brug, og som det kan ses på billedet, er der allerede gang i boulderiet. Lørdag den 19/3 kl. ca. 12.00 vil der være officiel indvielse, hvor alle er velkomne. Bouldervæggen er til fri afbenyttelse, så vi håber I alle vil passe på den, så den kan bruges i mange år fremover.

VI GLÆDER OS

Så er de første udgravninger begyndt

Vores bouldervæg, som vi jo har fået penge til af Nordea – Her bor vi fonden, og Nykredt fonden, er endelig ved at blive etableret. Vi har haft udfordringer med Corona – som så mange andre, og dermed forsinkelser. Men nu sker der noget, og i løbet af januar er det planen af bouldervæggen står færdigt.
Når vi kommer så langt, melder vi selvfølgelig ud med officiel indvielsesdato.

VI GLÆDER OS


Update pr. 21/9/21


Så er det lige op over. Ingeniørerne har lavet de endelige planer, og om få dage er der en plan over opførelsen, følg med her på siden, og vær med når vi skal indvie boulderen.

Vejby IF har fået 236.675 kr. fra Nordea-fonden til projektet, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i lokalområdet.
Med 236.675 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje, og 100.000 kr. i støtte fra Nykredits fond, kan Vejby IF nu igangsætte projektet, der har været på tegnebrættet siden slutningen af 2018. En bouldervæg, er en klatrevæg i 3 dimensioner, så i stedet for bare at klatre op og ned, vil det også være muligt at klatre rundt om boulderen. Vi håber den vil blive flittigt benyttet når den står klar.
Vi takker Nordea-fonden og Nykredits fond mange gange for de bevilligede midler. Uden denne støtte, var projektet aldrig blevet en mulighed.
Nu begynder arbjedet med at finde den helt rigtige placering af bouldervæggen, og så med at få væggen rejst. Det er firmaet Gubbies der kommer til at stå for denne del af opgaven. Det er vores håb, at bouldervæggen vil være klar i løbet af 2021 – det afhænger som så meget andet i disse tider, desværre også af hvordan corona sætter kæp i hjulet for det færdige projekt. Men vi krydser fingre og håber på det hele
kommer til at passe sammen.
Mere info kommer i næste nr. af Vejby Nyt, og der vil også komme informationer her på hjemmesiden, så alle kan følge med i projektet.

Update pr. 1/3-2021. Vi har netop afholdt møde med Gubbies, som skal lave bouldervæggen, og de er gået i gang med de endelige tegninger. Følg med her på siden, og bliv opdateret når der sker noget nyt.